Services

Hvem er vi?

 

Allerød Plæneklipperservice servicere, reparere samt renoverer, plæneklippere, havetraktorer, fejemaskiner og et væld af andre benzindrevne havemaskiner. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille!

Skal den virkelig have service?

 

Det er et spørgsmål vi hører overraskende ofte, og ja, din havemaskine skal også serviceres. Sandheden er så simpel at en velholdt, og velsmurt, havemaskine bare holder længere, og så er det jo også værd at tage med, at en skarp klinge giver et markant pænere klipperesultat!

Hvordan arbejder vi?


Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt, derfor har vi investeret i en værkstedstrailer der kører rundt i nordsjælland. det betyder at du slipper for dumme løft, vrid i ryggen og en beskidt bil. Denne service er ganske gratis. 

Olieskift Plænetraktor:


Ved et olieskift, skifter vi maskinens olie og tændrør. Med i prisen hører maksimalt 1,2 liter olie, der passer til lige præcis din maskine. Samtidig skiftes tændrør, og så gennemgår vi selvfølgelig maskinen efter eventuelle fejl.


Pris: 350 kr.
Olieservice Plænetraktor


Ved et olieservice skifter vi maskinens olie og tændrør samt renser karburatoren og gennemgår hele maskinen for fejl og mangler. Derudover bliver klippebordet afmonteret, renset og malet med rusthæmmende maling. samtidig sliber vi knivene, tjekker lejer og remme, og kigger efter huller. Dette anbefales hvert 2. år.


Pris: 850 kr. 

 

Service på mindre maskiner:

 

Ved et service på mindre maskiner, går vi hele din maskine igennem og smører alle vitale dele. Derudover bliver tændrøret og karburatoren renset.

 

Pris: 350 kr.

 

 

 

Service på andre maskiner:

 

Andre maskiner omfatter sneslynger, fejemaskiner, større traktorer med videre. for disse maskiner er prisen individuel for maskine og service. Ring gerne og få et uforpligtigende tilbud.

 

 

 
Serviceaftale:


Hos os er det også muligt at tegne en serviceaftale på din maskine. Det koster kun 50 kr at oprette*, og giver fremover 10 % rabat på service på maskinen, samt 10 % rabat på arbejdslønnen ved eventuelle reparationer i fremtiden. Find dit eksemplar nedenfor:
*En serviceaftale oprettes kun i forbindelse med et service eller en reparationOlieskift Plæneklipper:

 

Ved et olieskift, skifter vi maskinens olie og tændrør. Med i prisen hører maksimalt 0,9 liter olie, der passer til lige præcis din maskine. Samtidig skiftes tændrøret og vi gennemgår selvfølgelig maskinen efter eventuelle fejl.

 

Pris: 250 kr.

 

 

Olieservice Plæneklipper:

 

Ved et olieservice skifter vi maskinens olie og tændrør samt renser karburatoren og gennemgår hele maskinen for fejl og mangler. Desuden sliber vi klingen, renser klippedækket og maler det med rusthæmmende materiale. Dette anbefales hvert 2. år.

 

Pris: 500 kr.

Allerød Plæneklipperservice

Adresse: Ålekæret 45, 3450 Allerød

Email: Salg@plaeneklipper-service.dk

TLF: +45 60 58 38 28

CVR nr.: 40720847